Ajax professioneel Alarmsysteem kopen of laten installeren

De vrijheid van een professioneel Alarm systeem maar geen maandelijkse kosten, dat klinkt ongeloofwaardig maar is toch echt zo. Al meer dan 20 jaar leveren
wij beveiliging producten voor een betaalbare prijs zo ook onze complete alarm systemen zonder maand kosten. Een van onze merken is Ajax een betrouwbaar merk
met veel voordelen als het gaat om moderne techniek en het gebruik van APP’s op uw telefoon.

Wij leveren complete pakketten met een Alarm systeem inclusief de complete installatie van het alarm systeem bij u thuis of op kantoor.

 

Een Alarm systeem kopen om zelf te gaan installeren, of een alarm systeem kopen om door ons te laten installeren dit kan allemaal ! ook als u op maandelijkse afbetaling zou wensen bestaan hier bij ons mogelijkheden voor.

Een echt goed alarm systeem dat u via de cloud
( internet ) aan en uit kan zetten.
Professioneel incl montage door onze eigen alarm monteurs.
Ajax-draadloos-alarmsysteem-luxe-set-zwart

Ajax Alarm systeem installatie door monteur van ons.

Geen gedoe en hoofdpijn, puzzelen en uitzoeken. Onze alarm systeem installateurs komen bij u en installeren het gehele alarm systeem naar wens en keurig netjes. U bent ook gelijk eigenaar van het systeem, bij ons koopt u het systeem en betaald u geen dure maandlasten. Vanaf dag 1 bent u dus eigenaar en bespaard u direct. Dit is voordeliger dan huren of lease waar u vaak aan een jarenlang contract vast zit.

Offerte aanvragen

Handige apps & Software voor uw Alarmsysteem die ook echt werken

De tesla onder de alarm systemen, zo noemen wij het ajax alarm systeem. Met een APP kan u het complete alarm beheren, bedienen en in of uit schakelen. U bent baas over uw eigen alarm en bij problemen ? dan weet u ons te vinden.

Alarm systeem met handige app waardoor u het alarm zelf op afstand aan of uit kan zetten.

Offerte aanvragen
App camerabewaking
ajax alarm

Wie wat waar hoe ?

Het klinkt wat achterdochtig maar het zijn toch functies die handig kunnen zijn, namelijk terug zien wie er binnen is gekomen en hoe lang bijvoorbeeld. Denk hierbij aan een schoonmaker, tuinman, oppas of zijn uw kinderen wel binnen gekomen op tijd.

Met de handige meegeleverde Logfiles app kan u alles terug lezen en zien. Beveiliging is nog een beetje leuk ook op deze manier 🙂

Offerte aanvragen

Wie wij zijn en wat we doen

Een camera of alarm systeem kopen is lastig want wie haalt u in huis ? wij werken met enkel en alleen onze eigen monteurs, geen externe inhuur. Beveiliging gaat om vertrouwen en kwaliteit, door u deze video te laten zien begrijpt u wie wij zijn en wat wij doen maar bovenal hoe wij werken.

Heeft u vragen ? bel ons dan gerust !

Offerte aanvragen

Iedere situatie en locatie is anders

Door dat iedere situatie en of locatie anders is is en blijft beveiliging maatwerk. Onze offertes geven een duidelijk beeld wat er nodig is en wat de kosten zijn voor uw camerabewaking wensen. Een helder en duidelijk cameraplan, een kosten overzicht en een materiaal lijst met daarin wat we gaan gebruiken. Onze offertes voldoen volledig aan de verwachting en geeft een eerlijk prijs en kwaliteit verhouding van het camerabewaking systeem naar uw keuze. Bij het opmaken van de offerte voor uw camera of alarm systeem houden wij rekening met uw wensen maar zeker ook wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kennen
de producten door en door, en onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek.

App uitleg

Camerabewaking offerte aanvragen

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen het aanvragen van een camerabewaking offerte is dan vaak de eerste stap. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Wij maken dan ook graag een camerabewaking offerte voor u op maat, door bij u langs te komen op locatie.
Laat uw camerabewaking installeren door de professionals.

Pakketen

Op uw mobiel gewoon live kijken wat er gebeurd op de plek waar u de cameras heeft hangen. Heeft u een bedrijf en bent u benieuwd wat er aan de hand is ? Of heeft u een loods waar u gewoon graag zicht op heeft ? een woning waar u overdag of in de avond een oogje op gericht wil hebben.

Met onze camera’s kijkt u via internet gewoon live mee en heeft u een duidelijk beeld van wat er gebeurd, en ziet u alles haar scherp in breedbeeld hoge resolutie.

Echt goede bewakingscamera systemen met echt goede installatie door de monteurs van de camerabewakingspecialist.nl

camera poort in beeld
zicht op de auto
camera in de straat

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd