Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

BewakingsCamera & Intercom Cleaning

Schoonmaak en reiniging middelen speciaal voor uw bewakingscamera, houd ze schoon en spinnenweb vrij.

Vieze bewakingscamera

Slecht zicht op uw bewakingscamera

Niemand wil een bewakingscamera waar u niks op kan zien. Onderhoud aan uw camera is het zelfde als met uw auto die u ook zo nu en dan zal wassen. Of uw bril die u zal schoonmaken. De juiste producten om een bewakingscamera schoon te maken koopt u bij de camerabewaking specialist, wij vertellen u graag wat het beste bij u past.

Offerte aanvragen

Spinnenweb op bewakingscamera

Spinnen of vieze beeste op de lens/kap van uw bewakingscamera is niet fijn maar het is wel de realiteit. Goed onderhouden, schoonmaken en preventief inspuiten met speciale middelen is de oplossing. Wij hebben hier verschillende Anti spinnenweb oplossingen voor. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie hoe u af kan komen van die vervelende spinnen op uw camera waardoor u minder zal kunnen zien dan gewenst is.

Offerte aanvragen
Spinnenweb op bewakingscamera
regen op bewakingscamera

Regen op uw bewakingscamera ?

Regendruppels op uw bewakingscamera hebben is niet fijn, het beeld is gelijk 0% zichtbaar en aan bewijs heeft u niks meer op beeld. Wij hebben de oplossing wat wij als installateur gebruiken. Een speciaal middel waardoor regendruppels minder snel zich zullen hechten en van het glas af zullen rollen… UW bewakingscamera is weer netjes en schoon.

Offerte aanvragen

Slecht zicht op uw bewakingscamera

Hoe kan het toch dat u niet altijd alles goed kan zien op uw bewakingscamera ? na verloop van tijd is het beeld minder scherp en ziet u alles net even minder goed en scherp. Doordat uw camera in de buitenlucht vuil en stof aantrekt maar ook regendruppels die opdrogen, of wat te denken van spinnenrag ?

Nee uw bewakingscamera heeft wel goed zicht, alleen hij is gewoon erg vies en vuil. Wij kunnen deze voor u in onderhoud nemen en regelmatig onderhouden en reinigen maar u kan dit ook zelf doen.

Offerte aanvragen

spinnenweb verwijderen spuitbus
Offerte aanvragen

Ons bedrijf in beeld

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

Offerte aanvragen

Iedere situatie en locatie is anders

Door dat iedere situatie en of locatie anders is is en blijft beveiliging maatwerk. Onze offertes geven een duidelijk beeld wat er nodig is en wat de kosten zijn voor uw camerabewaking wensen. Een helder en duidelijk cameraplan, een kosten overzicht en een materiaal lijst met daarin wat we gaan gebruiken. Onze offertes voldoen volledig aan de verwachting en geeft een eerlijk prijs en kwaliteit verhouding van het camerabewaking systeem naar uw keuze. Bij het opmaken van de offerte voor uw camera of alarm systeem houden wij rekening met uw wensen maar zeker ook wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kennen
de producten door en door, en onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek.

App uitleg

Camerabewaking offerte aanvragen

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen het aanvragen van een camerabewaking offerte is dan vaak de eerste stap. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Wij maken dan ook graag een camerabewaking offerte voor u op maat, door bij u langs te komen op locatie.
Laat uw camerabewaking installeren door de professionals.

Pakketen

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd