Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

RISCO Alarmsysteem

UW huis of onderneming beveiligen met een Alarm systeem wij weten hier wel raad mee. Wij houden niet van lease, huur of op afbetaling u betaald altijd teveel.
Waar wij wel van houden is duidelijk, eerlijk en betaalbaar, en dat zijn onze alarm systemen. Wij bieden u hoogwaardige kwaliteit Alarm systemen van zowel Risco als Ajax en deze installeren wij
compleet en geheel naar uw wens en smaak zonder beperkingen. Bij ons koopt u een Alarm systeem en bent u eigenaar, zonder vervelende installatie zorgen en hoofdpijn want wij doen de gehele installatie.
Heeft u vragen ? aanpassingen of is er een storing…. Dan belt u ons en helpen wij u graag verder.

Alarm systeem risco

Alarm systeem incl installatie

Kiest u voor een Alarm systeem en laat u deze door ons installeren ? dan weet u zeker dat het goed gebeurd. Al die vervelende Doe het zelf pakketten waar niemand uitkomt en wat net niet doet wat u wilde ? Of dure lease of huur alarm systemen die u veel geld kosten.

Wij houden het simpel, u betaald, wij installeren en u geniet van uw veiligheid voor een betaalbare prijs.

Offerte aanvragen

Handige apps & Software

Onze Alarm systeem pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken, Zo hebben wij een mooie maar vooral functionele app waarmee u zelf het gehele Alarm systeem kan bedienen en beheren ! Ideaal want zo bent u baas over uw eigen alarm systeem.

Offerte aanvragen
iRisco-screens
monteur beveiliging installatie

Hoe werken wij de kabels netjes weg?

80% van onze alarm systeem onderdelen zijn draadloos, en als we toch kabels gebruiken dan zal u daar niks van merken of zien… De kracht van onze monteurs is kwaliteit te leveren en te installeren zonder dat er zichtwerk te zien is.

Offerte aanvragen

Onze video

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

Offerte aanvragen

Iedere situatie en locatie is anders

Door dat iedere situatie en of locatie anders is is en blijft beveiliging maatwerk. Onze offertes geven een duidelijk beeld wat er nodig is en wat de kosten zijn voor uw camerabewaking wensen. Een helder en duidelijk cameraplan, een kosten overzicht en een materiaal lijst met daarin wat we gaan gebruiken. Onze offertes voldoen volledig aan de verwachting en geeft een eerlijk prijs en kwaliteit verhouding van het camerabewaking systeem naar uw keuze. Bij het opmaken van de offerte voor uw camera of alarm systeem houden wij rekening met uw wensen maar zeker ook wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kennen
de producten door en door, en onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek.

App uitleg

Camerabewaking offerte aanvragen

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen het aanvragen van een camerabewaking offerte is dan vaak de eerste stap. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Wij maken dan ook graag een camerabewaking offerte voor u op maat, door bij u langs te komen op locatie.
Laat uw camerabewaking installeren door de professionals. gal

Pakketen

Heeft u een situatie die anders Heeft u een situatie die anders is en of wenst u een maatwerk offerte anders dan onze standaard pakketten ?

Wij maken graag een passende offerte voor uw camerabewaking project !

Offerte aanvragen

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd