Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Camerabewaking Stickers

Camerabewaking stickers, ze schrikken af maar zijn ook verplicht. Wij hebben verschillende mogelijkheden van klein tot groot. Heeft u speciale wensen ? laat het ons gerust weten wij maken de camerabewaking bordjes en stickers namelijk ook op maat en naar wens in uw eigen huisstijl. Camerabewaking stickers en bordjes zijn volgens de Nederlandse wet verplichting gesteld om een mogelijke dader er op te kunnen wijzen dat deze gefilmd zal worden.

Ook toe aan camerabewaking maar wil u niet zelf gaan installeren ?

Wij snappen dit heel goed, want de installatie van een bewakingscamera is waarschijnlijk niet iets dat u vaker heeft gedaan. Onze eigen monteurs hebben de juiste kennis en ervaring om een bewakingscamera goed en netjes te monteren zonder dat u een kabeltje zal zien.
Camerabewaking mag best mooi zijn, en daar doen wij graag ons uiterste best voor. Een professioneel systeem koopt u niet bij de bouwmarkt maar bij de specialist.

Offerte aanvragen

Handige apps & Software voor uw bewakingscamera die het u makkelijk maken

Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken, zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 2000 GB maar is deze ook te koppelen aan b.v. een cloud service. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent videosysteem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kan u zelf makkelijk de beelden live bekijken of terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kunt bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Offerte aanvragen
App uitleg
monteur beveiliging installatie

Hoe werken wij de kabels netjes weg?

Het moeilijkste van een bewakingscamera installeren is het trekken van de kabels en juist dat is iets dat u graag heel netjes zou willen. Onze camerainstallatie monteurs weten precies hoe dit het beste kan en zou moeten en doen dit volgens de juiste regels . Goede kwaliteit kabels, de juiste CPR norm en een professionele manier van afwerking zorgen voor een langdurige kwaliteit en stabiliteit van uw camerabewaking systeem.

Offerte aanvragen

Camerabewaking laten installeren

Echt goede camerabewaking aanschaffen doet u niet bij de bouwmarkt of bij een bedrijf die dat “wel eens gedaan heeft” u koopt dit bij de camerabewaking specialist die u ook echt iets kan vertellen.
Kijk gerust naar onze bedrijfs video, hierin vertellen wij u precies hoe wij een bewakingscamera pakket verkopen en installeren.

Offerte aanvragen

Iedere situatie en locatie is anders

Door dat iedere situatie en of locatie anders is is en blijft beveiliging maatwerk. Onze offertes geven een duidelijk beeld wat er nodig is en wat de kosten zijn voor uw camerabewaking wensen. Een helder en duidelijk cameraplan, een kosten overzicht en een materiaal lijst met daarin wat we gaan gebruiken. Onze offertes voldoen volledig aan de verwachting en geeft een eerlijk prijs en kwaliteit verhouding van het camerabewaking systeem naar uw keuze. Bij het opmaken van de offerte voor uw camera of alarm systeem houden wij rekening met uw wensen maar zeker ook wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kennen
de producten door en door, en onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek.

App uitleg

Camerabewaking offerte aanvragen

Wat kost een bewakingscamera als u deze laat plaatsen door een monteur ? En hoe gaat dat in zijn werk ? wij vertellen u graag wat de kosten zijn van camerabewaking en hoe onze monteurs de bewakingcamera’s bij u kunnen komen monteren.

Wenst u eerst een adviseur op bezoek ? dat kan wij komen gewoon lekker ouderwets langs om een kop koffie te drinken en echt eerlijk advies te geven.

Pakketen

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd