Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Camerabeveiliging bij u thuis

Het juiste advies voor de een camerabeveiliging thuis en dus de beveiliging van uw woning is goud waard. Bij Camerainstallatie.nl helpen we u dan ook graag vrijblijvend met het maken van de juiste keuze en vervolgens het samenstellen van een pakket voor camerabewaking. Wij snappen natuurlijk heel goed dat niet in iedereen een vakman schuilgaat, vandaar dat wij bij al onze pakketten voor camerabewaking altijd professionele installatie en montage aanbieden. Onze experts kunnen het gehele proces rond camerainstallatie bij u thuis uit handen nemen. Mocht u dit liever zelf doen? Geen probleem, dat is natuurlijk ook mogelijk. Mocht u tijdens het installeren van het pakket hulp nodig hebben, dan krijgt u deze ondersteuning uiteraard vanuit ons team.

Offerte aanvragen

Waarom klanten kiezen voor Camerabewaking specialist

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Camerainstallatie.nl al tig projecten rond het leveren en installeren van camerabewakingssystemen bij onze klanten op locatie afgerond. Dit hebben wij door de jaren heen voor zowel zakelijke als particuliere gedaan, waardoor wij in elke situatie weten wat er nodig is. Deze ervaring zorgt ervoor dat klanten keer op keer voor onze dienstverlening kiezen. Immers, zij weten dat ze een professioneel systeem gemonteerd krijgen dat netjes wordt afgewerkt. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs. Niet voor niets komen veel van onze klanten uit de ruime kring van klanten met positieve ervaringen.

Offerte aanvragen
de echte installatie monteur camera installatie
camerabewaking advies

Advies over camerabewaking bij u op locatie

Wij denken graag met u mee en geven gedegen advies over de mogelijkheden van camerabewaking bij u thuis. Voor elke situatie kunnen wij een op maat gemaakte offerte voor u samenstellen die perfect bij uw woning past. Onze experts nemen uitgebreid de tijd voor het samenstellen hiervan, ongeacht de grootte van het project. Wij blijven het zeggen, beveiliging is een serieuze zaak Brood koopt u bij de bakker, vis bij de visboer en beveiliging bij de vakman.

Offerte aanvragen

Camerabewaking voor uw woonhuis

Uw huis goed beveiligd tegen de laatste inbraaktrends
Wij hebben beveiliging op maat voor ieder woonhuis

Huisbeveiliging wordt steeds belangrijker in Nederland. De inbraak cijfers
zijn dramatisch! Elke 8,5 minuut vindt er ergens een inbraak plaats in Nederland!

Bij Camerabewaking Specialist is het mogelijk uw beveiliging camera binnen of
buiten te laten installeren door onze professionele en gecertificeerde monteurs.
Hierdoor bent u verzekerd van een veilige installatie die voldoet aan alle eisen en kwaliteitsnormen. Dit is erg belangrijk als het gaat om de veiligheid van uw
woning of bedrijf. Wij bieden verschillende camera’s aan voor binnen of buiten
gebruik. Denk hierbij aan merken zoals Hikvision en Dahua maar ook Sony,
Bosch of een van de vele andere merken.

4K resolutie en beeldkwaliteit

De Starlight camera’s van Dahua kunnen zonder moeite kleuren weergeven
bij een slecht verlichte omgeving. Onze Full-HD tot 4K camerabewaking
sets zijn uitgerust met de

laatste technologieën op het gebied van videobewaking. Deze camera’s geven
een enorm scherp beeld en ook een zeer fraaie en natuurgetrouwe
kleurenweergave in het donker.

De camera’s presteren zowel in het licht als donker optimaal onder alle lichts-omstandigheden.

Water en vandaalbestendig

De behuizing van onze camera’s zijn gemaakt van robuust metaal.
Hierdoor zijn de camera’s zeer vandaalbestendig.

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en zijn bestand tegen
alle weersomstandigheden. Van storm tot ijskou & extreme hitte.

Kortom, niet kapot te krijgen!

Offerte aanvragen

Zo beveiligen wij uw woning in drie stappen

1. Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Voordat wij bij u komen installeren komen wij graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de situatie te bekijken. Zo kunnen we u ook de verschillende modellen bewakingscamera’s laten zien en u de techniek uitleggen.

2. Persoonlijk klantcontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons.

Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen. Onze camerabewaking specialist neemt dan ook graag de tijd voor u als klant.

3. U ontvangt een adviesrapport op locatie op maat

Dit bezoek is geheel kosteloos en een extra service die wij als camera installatie bedrijf aan u aanbieden. U maakt gelijk kennis met uw contactpersoon, de persoon waar u in de toekomst met al uw vragen of problemen terecht kunt.

Persoonlijk contact, een echt goed advies en een bijpassende aanbieding voor
het installeren van uw woning alarm of camerabewaking systeem. Wij nemen de tijd om u te voorzien van het juiste advies met daarin de juiste materialen en onderdelen.

Ook toe aan echt goede beveiliging ? neem dan gewoon contact met ons op. Zodat we samen met u kunnen kijken naar een plan dat zal werken.

Bij ons werken echte specialisten, mensen die hun vak al jaren uitoefenen en dit met veel passie doen. Al sinds 1999 doen wij meer dan alleen maar het installeren van alarm en camera systemen en nemen wij de tijd voor onze klanten om hun zo goed mogelijk te helpen met hun beveiliging en de service die daar bij moet horen.

Offerte aanvragen
bewakingscamera
De beste locaties voor het monteren van een beveiligingscamera.

Veel huiseigenaren kiezen er voor om een CCTV-camera’s (Closed Circuit TV) gesloten tv-circuit te installeren, of helpen hun woonwijk te beschermen tegen inbrekers of andere criminelen. Het kiezen van strategische locaties voor deze beveiligingscamera’s zal hulp bieden bij uitgebreide bewaking van het pand of woonwijk. Zorg dat er geen hoekje onbedekt wordt gelaten, haal het maximale uit uw camerasysteem.

Geïntegreerde zichtbare en verborgen camera’s

Als een inbreker een woning observeert zal hij of zij zoeken naar de beveiliging rondom het pand. Het hebben van beveiligingscamera’s kan helpen bij het af te schrikken van criminele activiteiten. Er kan gemakkelijk worden geknoeid met de bewakingscamera’s als ze niet hoog genoeg boven de grond worden geïnstalleerd. Als criminelen een camera op het huis zien, kunnen ze ervan uitgaan dat het niet de enigste is rondom dat pand. Mocht de inbreker doorgedrongen zijn tot in het pand dan zijn verborgen beveiligingscamera’s in het pand onmisbaar. Het zal helpen deze inbrekers sneller op te pakken, zelfs als ze de zichtbare camera’s hebben verdraaid of uitgeschakeld hebben.

Bedek de gehele omtrek

Positioneer de beveiligingscamera’s onder verschillende hoeken en locaties rondom het pand. Het verspreiden van de camera’s over de gehele omtrek van het pand kan hulp bieden voor het beveiligen van alle ingangen en potentiële schuilplaatsen, 360 graden beveiligd daar kan geen crimineel langs af. Als een inbreker op de loer ligt buiten het pand, zal het hebben van bewakingscamera’s op meerdere locaties helpen in een eventueel onderzoek. Alle bewegingen worden nauwkeurig opgenomen en dienen als bewijs voor de politie als er een politie rapport wordt opgesteld.

een goede bewakingscamera

Hoe hoger het beter

Als beveiligingscamera’s zich bevinden binnen handbereik, kunnen inbrekers de camera’s makkelijk onschadelijk maken. Inbrekers staan er om bekend verf over de lenzen te spuiten en snijden kabels door om de video-feed uit te schakelen, waardoor de bewakingscamera onbruikbaar is voor beveiligingsdoeleinden. Apparatuur installeren op een hoge plaats zal criminelen weerhouden om te gaan knoeien met de camera’s. Tevens biedt het ook een breder toezicht bereik voor elke camera. Verder is het aan te raden minimaal een camera naar de voordeur en achterdeur te richten. Dit zal de criminelen vaak ontmoedigen op verdere activiteiten.

bewegingssensoren

Bewegingsmelder (Motion Detect) technologie is een grote bondgenoot voor een beveiligingscamera, vooral wanneer het buiten donker is. Samen met nachtzicht lenzen, kunnen zij worden gebruikt om bewegende objecten te detecteren. Veel huiseigenaren kiezen er voor om een bewegingsmelder aan te sluiten op een buitenverlichting, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer het apparaat beweging detecteert. Bewegingsmelders worden vaak geïnstalleerd op achter ingangen van het pand die niet zichtbaar zijn vanaf de straat. Ook buren en omwonende hebben minder kans op criminele activiteiten in dit gebied. Echter, wanneer het IR licht ineens rood wordt ( automatisch geactiveerd bij nacht), kunnen omwonende denken dat er iets aan de hand is.

Onze video verteld het verhaal

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze bedrijf presentatie video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te installeren.

Offerte aanvragen

Camerabewaking voor particulieren

Particulieren zijn de laatste tijd steeds vaker op zoek naar manieren om hun woning goed te beveiligen. Een beveiligingscamera laten installeren bij u thuis kan wellicht de oplossing bieden om aan deze behoefte te voldoen. Een bewakingscamera voor particulieren komt daarom steeds vaker voor. Wanneer u heeft besloten om een camera voor thuis aan te schaffen, dient u echter wel rekening te houden met een aantal zaken. Zo moet u zich onder andere afvragen waar u de gewenste camera wilt hebben, en of u draadloze camerabeveiliging wilt of juist met kabel. Natuurlijk kunnen onze specialisten u hierin voorzien van het juiste advies.

Draadloze camerabeveiliging of met kabel

Bij een HD SDI worden de beelden in HD via een zogeheten coaxkabel verzonden. Bij een ip camera, die wordt aangesloten op het internet, is er de mogelijkheid om te
kiezen voor een draadloze of bekabelde aansluiting. Draadloze camerabeveiliging biedt verschillende voordelen, omdat er geen breekwerken voor
hoeven te worden uitgevoerd. Hierdoor scheelt het veel tijd en ook kosten. Dat is dan ook de reden waarom veel klanten kiezen voor draadloze camerabeveiliging.
Toch zijn er ook een aantal nadelen omtrent draadloze camerabeveiliging waar u rekening mee dient te houden, zoals:

– U bent afhankelijk van de kwaliteit van uw draadloze internetverbinding.
– Onderbrekingen of een slechte verbinding hebben ook een invloed op de camerabeelden die u ontvangt.
– Een draadloos netwerk kan bij onvoldoende beveiliging gemanipuleerd worden door buitenstaanders.

Dat is de reden dat wij, als professioneel installateur, het volgende advies meegeven:
Kies altijd voor een bekabelde installatie, dat biedt zekerheid en een langdurig plezier van uw camerasysteem.

camerabewaking laten installeren

Camerabewakingspecialist.nl als uw veiligheidspartner

Wij hebben we al ruim 20 jaar ervaring op het gebied van levering, montage en installatie van camerabewakingssystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Mede dankzij onze kennis, ervaring en gedrevenheid, zijn wij binnen Nederland een van de grootste installateurs op het gebied van camerabeveiliging.

Als bedrijf proberen wij iedere dag onze kennis te verruimen om op deze manier onze klanten van dienst te kunnen zijn met de meest creatieve en veilige oplossingen. Onze adviseurs zijn daarom ook regelmatig aanwezig tijdens installaties om hulp te bieden. Hiermee blijven onze medewerkers ook volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen. Camerainstallatie.nl verzorgt niet alleen de installatie van camerabewaking voor u, maar biedt ook service nadat alles succesvol is opgeleverd. De specialisten van Camerainstallatie.nl staan u graag van dienst wanneer u tegen problemen aanloopt of vragen heeft.

Offerte aanvragen

Mond tot mond reclame is onze kracht

In de 20 jaar waarin wij actief zijn als bedrijf hebben wij enorm veel positieve feedback ontvangen van tevreden klanten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee, want wij kunnen hier als bedrijf leren wat wij goed doen en ook eventuele verbeterpunten achterhalen. Mocht u tevreden zijn dan horen wij dit graag. Als u iets minder tevreden bent over bepaalde zaken dan kan u dit uiteraard ook aangeven. Wij zoeken dan samen met u naar een geschikte oplossing.

Offerte aanvragen
advies beveiliging

Camerabewaking is onze passie

In de 20 jaar waarin wij actief zijn als bedrijf hebben wij enorm veel positieve feedback ontvangen van tevreden klanten. Hier zijn wij uiteraard erg blij mee, want wij kunnen hier als bedrijf leren wat wij goed doen en ook eventuele verbeterpunten achterhalen. Mocht u tevreden zijn dan horen wij dit graag. Als u iets minder tevreden bent over bepaalde zaken dan kan u dit uiteraard ook aangeven. Wij zoeken dan samen met u naar een geschikte oplossing.

Camerabeelden terugkijken

Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u overal uw camerabeelden bekijken op uw computer of laptop. Naast dat het mogelijk is om de beelden terug te kijken, is het ook mogelijk om de beelden te exporteren indien u dit wilt. Dit kan zowel vanaf Windows als Mac computers. Daarnaast is het ook mogelijk om een app te installeren op uw mobiele telefoon. Onze monteur legt u uit hoe u het systeem kunt bedienen en hoe de verschillende functies werken.

Ultrahoge HD resolutie & kwaliteit

Onze Full-HD tot 4K camerabewaking sets zijn uitgerust met de laatste technologieën op het gebied van camerabewaking. Deze camera’s zijn volledig functioneel in zowel het licht als donker. de camera’s zijn daarnaast voorzien van 3D ruisonderdrukking & Backlight Compensation (BLC).

Zowel ‘s nachts als overdag haarscherpe beelden

Zodra het donker wordt schakelen de bewakingscamera’s automatisch over op nachtzicht. De camera’s passen zichzelf namelijk aan de lichtomstandigheden van het moment. De camera’s zijn daarnaast voorzien van een infrarood functie, WDR, BLC & DNR. Hierdoor zijn de beelden ook in het donker optimaal.

Camerabeelden in alle weersomstandigheden

Onze camera’s voldoen aan de IP67-certificering en kunnen volledig functioneren onder alle weersomstandigheden. Hierbij kan u denken aan storm, hitte en extreme kou. De behuizing is gemaakt van robuust metaal en de rest van de behuizing bestaat uit polycarbonaat. Hierdoor zijn de camera’s niet snel kapot te krijgen door andere mensen en gaan de camera’s voor een lange tijd mee.

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd