Heeft u het gevoel dat uw toeziend oog tekort schiet? Schakel dan de hulp in van de camerabewakingspecialist. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in bewakingscamera systemen i.c.m. opname software gebied. Dit zowel voor particulieren als ook bedrijven. Een bewakingscamera is tegenwoordig geen overbodige luxe meer; Steeds vaker worden er inbraken gepleegd in woningen en bedrijven. Zonder een goede en betrouwbare bewakingscamera installatie heeft u geen bewijs om te tonen aan de politie. Een alarmsysteem is handig, maar filmt geen inbrekers.

Op dit moment zijn er zeer veel camerabeveiligingssystemen op de markt daardoor is de keuze ook vele malen groter dan voorheen. Laat u goed voorlichten voor dat u een camerabeveiligingssysteem aanschaft want een verkeerde keuze kan u nog veel meer geld gaan kosten.

Waarom bewakingscamera’s?

Er zijn twee belangrijke redenen om camera’s te plaatsen.

1 : Een camera schrikt af …

Camerabeveiliging werkt preventief. Zien overtreders dat een camera mogelijk alles filmt wat ze doen, dan zal in de regel een mogelijke dader zijn plannen staken en wijkt uit naar een doelwit zonder camerabewaking.

2 : Een camera indentificeert …

Sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot namelijk de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovenzien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is dan vele malen groter.
Kortom bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs.

Het optimale camerabeveiliging systeem

Waar plaatst u die bewakingscamera’s het beste? Cameraobservatie is maatwerk, dat betekent dat gekeken moet worden naar de toepassing en naar de wensen van de klant. Daarom maken wij graag een afspraak voor het vrijblijvend beoordelen van situatie en het inventariseren van de wensen.

Denk aan:
De juiste camera`s
De juiste opstelling
De juiste bekabeling
De juiste recorder