Wij hebben camerabewaking geplaatst in een afgelegen loods. Doordat de loods
erg afgelegen lag wilde de eigenaar ervan graag wat meer camerabewaking hebben om het overzichtelijker te maken. Ook was de loods onlangs getroffen door een inbraak waarbij ze op de oudere bewakingscamera gingen kijken wat er was gebeurd. Ze kwamen er toen achter dat die camera’s zo verouderd waren dat je er haast
niks meer op kon zien. Wij hebben een plan gemaakt wat ons het best leek om te gaan doen zodat het veiliger zou zijn. We besloten om 6 dome camera’s te plaatsen zodat je goed rondom het hele pand kan kijken. Aangezien ze ook binnen camera’s wilde hebben, hebben we daar ook dome camera’s geplaatst. De bewakingscamera’s zijn ook voorzien van een zender. Door deze zender gaan de bewakingscamera’s automatisch filmen op de plek waar beweging gezien wordt. Alle dome camerabewaking zijn voorzien van een HD beeld en de beweging sensor. Als die sensor iets op vangt wat er niet hoort te zien gaat er een alarm af en komt er een melding naar de politie. Op deze manier kunnen zij snel ter plaatse zijn en is de dief hopelijk al afgeschrikt door het harde alarm.

Aangezien het bedrijf veel oppervlakte heeft moesten er veel bewakingscamera’s geplaatst worden zodat ze daar goed toezicht op konden houden. Wij hebben 3 meldkamers gemaakt zodat ze op 3 verschillende plekken de camera’s in de gaten konden houden. Hierdoor is alles een stuk overzichtelijker en weten ze meteen op welke camera wat gebeurd zodat ze er direct heen kunnen als er iets verdachts gebeurd.

Wij hadden een mooi plan opgezet hoe we alles van plan waren om te doen. Nadat
we een akkoord hadden van de opdrachtgever zijn we aan de slag gegaan met
het plaatsen van de bewakingscamera’s. Naast dat ze de beelden in real-time
kunnen bekijken is het ook mogelijk om de beelden later terug te kijken. Hierdoor heeft de politie er veel meer aan in een onderzoek. De opdrachtgever was zeer tevreden over het resultaat en wij hopen dat ze er nog veel plezier aan zullen beleven.