Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies
bewegingsdetectie

Camerabewaking als oplossing

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij de meeste creatieve
en natuurlijk betaalbare oplossingen. Camerabewaking installeren wij
al sinds 1999 en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best
passende producten te installeren.

– Heeft u camera’s maar werken ze niet naar behoren?
– Bent u op zoek naar kwalitatieve camerabeveiliging?
– Uw camera’s geven niet het gewenste resultaat?
– U wenst meer functionaliteit met u camera’s?
– U kunt uw camera’s niet bekijken op uw smartphone?
– Heeft u hulp nodig met het veiligstellen van camerabeelden?
– Mist u een goede documentatie van uw camerasysteem?
– Wenst u camera’s te verplaatsen of anders op te hangen?

Offerte aanvragen
Zo hebben wij standaard pakketten waar al reeds alle materialen en ook de complete installatie inzitten. Maar maken wij ook pakketten geheel naar wens en op maat.

 

Als cameraspecialist bieden wij camera oplossingen aan vooral bedrijven maar ook particulieren. In elke situatie zijn andere wensen en omstandigheden. Door een inventarisatie te doen bij u op locatie, kunnen wij hier rekening mee houden en u een kwalitatieve en duurzame oplossing aanbieden. Een oplossing die perfect aansluit bij uw wensen en omstandigheden. Zoekt u meer controle, veiligheid of inzicht van uw situatie? Camera’s kunnen u daarbij helpen!

De verschillende mogelijkheden die wij bieden om uw camerabewaking wensen
tot stand te brengen komen o.a voor in de volgende situatie’s

 • Autobedrijven

 • Festival

 • Detailhanden

 • Parkeren

 • Winkel Centrum

 • Theater

 • Parken

 • Industrie

 • Kantoor

 • Jachthaven

 • woning

 • zakelijke omgevingen

 • Industrie / magazijn / fabriek

Camerabewaking is leverbaar in vele beeld kwaliteiten zo leveren wij zowel HD, SUPER HD
als ook 4K en ULTRA HD. Ook kunnen wij de bewakingcamera’s leveren in draadloze
verbindingen via een straalzender, als ook bekabeld met een Netwerk kabel.
Al onze camerabewaking installaties zijn CPR [ nen8012 gecertificeerd ] zo voldoen wij
aan de brandveiligheid van de bekabeling die wij bij u installeren.
Onze camerabewaking specialisten vertellen u hier graag meer over.

Onze video verteld het verhaal

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze bedrijf presentatie video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te installeren.

Offerte aanvragen

Camerabewaking advies op locatie

Met onze passie voor techniek en meer dan 20 jaar ervaring voorzien wij u graag van een vrijblijvende offerte op locatie. Van kleine tot hele grote installaties en projecten
voorzien wij u graag van professioneel advies. Of dit nou voor een woonhuis is, een bedrijfspand of een terrein, wij denken graag met u mee.

Zakelijk & Particulier

Met meer dan 20 jaar ervaring leveren en installeren wij camerabewaking systemen bij onze klanten op locatie. Of dit nu is voor een particulier of zakelijk tot groot zakelijk, dat maakt voor ons niet uit, wij leveren maatwerk oplossingen voor al onze klanten. Door te werken met passie voor je vak weten wij van ieder project een waar
kunstwerk te maken. De meerwaarde is bij ons niet alleen te vinden in onze kennis, maar zeker ook in onze aanpak en creativiteit en doorzettingsvermogen.

Zorg voor optimale beveiliging van uw woning, bedrijfspand of terrein met echt goede camerabewaking van de camerabewaking specialist.nl

beveiliging camera monteren
camera op woonhuis

Camerabewaking monteren op de juiste plek, met de juiste camera

Er zijn 1001 verschillende camera’s te koop, van groot tot klein. Met veel of weinig megapixels maar allemaal hebben ze hun voor en nadelen. Welke camera kiest u ? of laat u zich adviseren. Een bestuurbare dome camera of juist een met een groothoek lens, of een die ver kan inzoomen.

Zomaar een bewakingscamera uitkiezen is niet de juiste manier, want een miskoop is zo gedaan. Laat u daarom ook altijd adviseren en bespaar uzelf veel geld en zorgen.

 

 

Leuk zo een goedkoop camerabewaking setje, gekocht op internet voor weinig geld… maar behaald het ook zijn doel en heeft het een lang leven ?

Goedkope camerabewaking kopen

Is het verstandig om goedkope camerabewaking te kopen ? want de aanbieding lijkt zo goedkoop. Het antwoord is simpel, zeker bij camerabewaking is goedkoop een hele onverstandige keuze er is veel rommel te koop. De ene na de andere zolderkamer verkoper verkoopt goedkope en of namaak bewakingscamera’s maar weet eigenlijk niet wat die verkoopt.

Een goedkope set van 500,- euro die niet werkt ,is op deze manier achteraf een hele dure investering geweest. Zo ook het kopen van een complete set met bewakingcamera’s die iemand voor weinig kan komen installeren. Een monteur die zijn vak verstaat en weet wat die doet en eer van zijn werk wil hebben is niet in 2 uur klaar met een paar camera’s ophangen.

De kabels moeten netjes weggewerkt worden, alles moet goed werken en getest worden en natuurlijk de uitleg. Je bent zomaar eens een hele dag bezig met 1 a 2 personen. U zal begrijpen dat iemand die dit voor 150/250 euro zal doen niet het zelfde vakwerk kan leveren en dit ook sneller zal willen afronden.

Echt goede camerabewaking, hoeft niet duur te zijn maar let er wel mee op wat u koopt. Een goede installateur, een goede adviseur en goede kwaliteit materialen. Op deze manier heeft u vaak tot wel 10 jaar plezier van uw aankoop.

Al sinds 1999 zijn wij de camerabewakingspecialist.nl met kennis van zaken en passie voor ons vak.

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd