Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies
Camerabewaking Specialist installatie van een bewakignscamera

Beveiliging van uw onderneming

Wij begrijpen dat u voor uw onderneming graag beveiligd wilt zijn. Bent u opzoek naar alarm of camerabewaking op zakelijk gebied? Wij van Camerainstallatie hebben diverse manieren om uw onderneming te beschermen. Gebruiksgemak staat bij ons voorop. U heeft natuurlijk het liefst een systeem die u direct waarschuwt als er iets misgaat. Dit zorgt voor een preventieve werking en op deze manier komt u er niet pas achteraf achter dat er goederen zijn verdwenen.

Wij begrijpen dat een camera of alarminstallatie systeem kopen en laten installeren niet iets is dat u op dagelijkse basis doet. Het is dan ook meer dan normaal dat u goed en duidelijk advies wilt. Bij Camerainstallatie kunnen wij u voorzien van een passend advies. Wij snappen dat er niet in iedereen een vakman schuilt of dat er simpelweg geen tijd is om camerabewaking zakelijk te installeren. Daarom zijn alle bewakingspakketten die wij leveren inclusief professionele montage. Onze specialisten zullen vanaf het eerst contact met u hun uiterste best doen om uw zorgen uit handen te nemen en alles zorgeloos te laten verlopen.

Offerte aanvragen

Beveiligingssysteem voor camerabewaking zakelijk

Een beveiligingssysteem is er om toezicht op een gebouw, gebied of groepen te houden. Voor het beveiligen van uw kantoorpand kunt u echter veel meer doen dan alleen camerabewaking zakelijk te plaatsen. U kunt er onder andere voor kiezen om een alarmsysteem, toegangscontrole of een intercom te installeren. Het is ook van belang wat voor camera u plaatst. Er zijn veel verschillende soorten camera’s afhankelijk van uw doeleinde hebben wij camera’s met verschillende kwaliteiten.

Voor de perfecte installatie en het meest passende advies bent u bij Camerainstallatie op het juiste adres. Wij kunnen uw partner zijn in techniek. Camerainstallatie is voor u aanwezig om bij u langs te komen voor een vrijblijvend advies. Wij begrijpen dat ondernemers niet alle tijd hebben om zelf uit te zoeken hoe zij hun bedrijf het best kunnen beveiligen. Om uw tijd te besparen komen wij graag voor beveiligingsadvies bij u langs. Of u nou een winkel, loods, kantoorpand of een terrein heeft die beveiliging nodig heeft, wij van Camerainstallatie weten er wel raad mee.

Offerte aanvragen
camera beveiliging advies
camerabewaking

Meer dan alleen camerabewaking voor uw bedrijf

Wij doen meer dan alleen het installeren van camerabewaking voor uw bedrijf. Er zijn tal van andere mogelijkheden die wij voor u kunnen verrichten. Een heel populair product dat wij naast de bewakingscamera hebben is bijvoorbeeld de intercom. Onze intercom kunt koppelen via internet en zo kunt u alles via een app op uw telefoon horen. De intercom die wij ter beschikking hebben beschikt over de mogelijkheid om iemand op afstand te spreken. Communicatie met de persoon die de bel heeft ingedrukt kunt u houden via uw telefoon, scherm, computer of tablet.

Met de camerabewaking voor u bedrijf heeft u meer mogelijkheden dan alleen het opslaan van beelden. U kunt namelijk met de camerasystemen die wij voor u hebben ook gegevens verwerken. Met gegevens verwerken bedoel wij dat u bijvoorbeeld kentekens kunt registreren, deze kunt opslaan en zelfs live meldingen kunt ontvangen. Zo kan u er zelfs voor kiezen om het camerasysteem te laten meten hoeveel mensen er per dag op uw terrein lopen. Bij deze optie kunt u ook zien hoeveel mensen er momenteel in uw omgeving zijn. U kan uiteraard ook uw bewakingscamera’s aan uw alarmsystemen aansluiten. Op deze manier kunt via de meldkamer een inbraak direct verifiëren voor de politie.

Offerte aanvragen

Onze video verteld het verhaal

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze bedrijf presentatie video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te installeren.

Offerte aanvragen

Waarom camera beveiliging zakelijk?

Door het nemen van maatregelen kunt u de kans op inbraak bij uw onderneming verkleinen. Veel mensen schaffen daarom camera beveiliging zakelijk voor hun bedrijf aan. Beveiligingscamera’s kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Van inbraakpreventie tot vandalismebestrijding. Camerabewaking is goed geschikt om uw zakelijke bedrijfspand op een effectieve manier te beschermen. Voor uw bedrijfsvoering is de installatie van camera beveiliging zakelijk essentieel. U kunt door middel van een bewakingscamera op afstand zien wat er binnen of rondom uw bedrijf gebeurt. Het plaatsen van een bewakingscamera op zakelijk gebied is een preventief middel tegen inbrekers.

Bij het zien van een bewakingscamera kunnen veel inbrekers toch afgeschrikt worden. Niet alleen inbrekers kunt u ermee tegen houden maar ook uw medewerkers voelen zich veiliger. Los dat uw medewerkers zich veiliger voelen wordt voor hun de verleiding om wat te stelen ook weggenomen. Stelen ze toch iets? Dan staat alles op beeld en heb je genoeg bewijsmateriaal. Wanneer er een diefstal heeft plaats gevonden kan dit nare gevolgen voor u hebben. Situaties zoals een diefstal kunnen kosten met zich mee brengen die voorkomen hadden kunnen worden door een bewakingscamera. Met de opgeslagen beelden van een bewakingscamera kan de politie de dader sneller oppakken waardoor u weer met een fijn gevoel verder kan met uw bedrijf. Veel verzekeraars hechten ook veel waarde aan de juiste beveiliging van uw bedrijf. Hoe beter uw beveiliging is, hoe meer vertrouwen de verzekeraar in u heeft!

Welke camerabewaking zakelijk heeft u nodig?

Door het grote aanbod aan verschillende camera’s begrijpen wij dat de keuze moeilijk is. Voor uw camerabewaking zakelijk hebben wij van Camerainstallatie diverse soorten camera’s. Deze camera’s kunt u kiezen aan de hand van uw doel. onze adviseurs geven u graag het advies voor de juiste camera. Onze camera’s beschikken onder andere over dag en nacht zich waardoor u zelfs in de nacht goed beeld heeft. Verder kunt u met onze camera’s live beelden volgen via een applicatie op uw telefoon en ontvangt u push berichten. Onze camera’s verschillen van kwaliteit, zo beginnen onze camera’s met VGA-kwaliteit en zijn onze beste camera’s super HD. Afhankelijk waar u uw camera’s voor wilt gebruiken kunnen wij samen met u kijken wat het beste voor u is.

hoe installeren wij een bewakingscamera

Wat kost camerabewaking?

Afhankelijk van wat voor soort camera u wilt verschillen de prijzen uiteraard. Onze VGA-camerapakketten beginnen al vanaf 650 euro. Voor onze allerbeste camera, de super HD beginnen de camera’s bij 1400 euro. Waarbij de super HD-camera zelfs beschikt over bewegingsdetectie! Over het monteren hoeft u zich geen zorgen te maken, elk pakket dat u bij ons aanschaft wordt gratis voor u professioneel geïnstalleerd. Zo komen er niet achteraf nog extra kosten bij voor de camerabewaking van uw bedrijf.

Los van de aanschaf van een camera kunt u er ook voor kiezen om een onderhoudspakket te kiezen. Verschillend van welk pakket u neemt kunnen wij beelden voor u terughalen, software updates uitvoeren en uw camera’s schoonmaken. Bij Camerainstallatie kunt u kiezen tussen drie pakketten, waarbij alle drie de pakketten verschillende diensten bevatten.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Camerabewaking?

U bent als bedrijf op zoek naar de juiste oplossing voor uw beveiliging, De keuze Camerainstallatie is de juiste keuze omdat wij als geen ander begrijpen dat het veiligstellen van bedrijfsgegevens van levensbelang is voor uw bedrijf. Of het nou gaat om 1 kantoor of een heel kantorencomplex wij kunnen ervoor zorgen dat u het correcte BORG certificaat kunt krijgen om uw kantoorpand te verzekeren tegen diefstal en brand.

Wij van Camerainstallatie kunnen samen met u kijken naar de juiste oplossing. Met onze jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs samen met u kijken naar wat u nodig heeft. Camerainstallatie kan u helpen met camerabewaking voor uw bedrijf tot aan een toegangscontrole. Camerainstallatie beschikt onder andere over een eigen helpdesk, opgeleide monteurs, onderhoudscontracten en een VCA-certificering. Tevens hebben wij een eigen voorraad en eigen showroom waardoor wij niet afhankelijk zijn van andere partijen. Samen met u zorgen wij ervoor dat de risico’s met betrekking op uw bedrijf verkleind worden!

Offerte aanvragen
de echte installatie monteur camera installatie

Contact

Voorkom diefstal en stel u zelf gerust door het beveiligen van uw bedrijf! Bij vragen en/of interesse kunt gerust contact opnemen met een van onze adviseurs.
Onze adviseurs kunnen met hun ervaring de juiste informatie en adviezen aan u geven. U kunt ons vrijblijvend benaderen voor de mogelijkheden bij uw bedrijf.

U kunt ons telefonisch bereiken op +31 36 52 90 007 of via e-mail op info@camerabewakingspecialist.nl.
Of kies ervoor om teruggebeld te worden door ons terugbelformulier in te vullen.

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd