Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies
hoe installeren wij een bewakingscamera

Montage van bewakingscamera’s

Bewakingscamera monteren en installeren

Het installeren van een bewakingscamera of een camerabewakingssysteem is iets dat we bij Camerabewakingspecialist.nl al ruim 20 jaar doen. Een beveiligingscamera installeren is een specialistisch vak, omdat dit precies en volgens de juiste richtlijnen moet worden verricht. Onze specialisten installeren voor u een professioneel systeem waarbij alle kabels vakkundig worden weggewerkt. Dit alles met een persoonlijke en vertrouwde aanpak.

Bij binnenkomst zal onze monteur zich netjes bij u voorstellen. De installateur zal het cameraplan en alle instructies bij dit bezoek nog een keer goed met u doornemen. Het is namelijk van belang dat u goed begrijpt wat het plan de campagne is. Vervolgens gaat onze installateur direct aan de slag om uw bewakingscamera te monteren en installeren. Wij vertellen u graag meer over hoe het montageproces eruit ziet.

Offerte aanvragen

Het proces van uw beveiligingscamera laten installeren

Van A tot Z een bewakingscamera laten installeren

Als we beginnen met de montage en installatie van uw beveiligingscamera, starten we als eerste met het trekken van de bekabeling. Vervolgens zal onze monteur alle bewakingscamera’s programmeren en koppelen aan de harddisk recorder. Hierdoor kan de beveiligingscamera zowel live beelden weergeven als beelden opnemen en bewegingen registreren, zowel bij dag als nacht. Zo kunt u indien nodig op uw gemak gebeurtenissen terugkijken, maar is het ook mogelijk om direct te zien wat er op een bepaalde plek aan de hand is. De installatiemonteur koppelt het systeem aan uw internetverbinding, zodat u de camerabeelden op een afstand live kunt bekijken of zelfs beelden terug kunt kijken. U kunt uw camerabeelden bekijken via een app op uw telefoon, uw computer of via een tablet. Aan het einde van de installatie neemt de monteur alles met u door en zal hij het nodige papierwerk en de stickers met u doorlopen. Het is namelijk van belang dat alles volgens de regels verloopt. Daarnaast moet voor u als klant ook alles naar wens zijn. Door alles samen door te nemen realiseren kunnen wij dit realiseren.

Offerte aanvragen
monteur beveiliging installatie

De werkwijze van onze monteurs

Camerabewaking montage

Onze monteurs werken altijd netjes en schoon, het is voor ons van belang dat uw pand wordt achtergelaten naar uw wensen. Daarnaast documenteren wij het gehele proces. Hierdoor kan bij een verzoek aan onze service of helpdesk eenvoudig sneller worden meegekeken en ondersteuning worden geboden.

Daarnaast is kwaliteit bij ons van groot belang. Wij installeren al onze camerabewakingssystemen dan ook enkel met A-kwaliteit materialen, zoals bekabeling, de bewakingscamera’s zelf, harddisk recorders en montagebeugels. Wij nemen geen risico met mindere kwaliteit. Het is voor ons van belang dat u zich gegarandeerd veilig kan voelen en zeker kan zijn van de kwaliteit van de installatie die u bij ons heeft afgenomen. Uw veiligheid is onze prioriteit!

Offerte aanvragen

Netwerkkabels bij de installatie van beveiligingscamera’s

Bekabeld of draadloze bewakingcamera’s

Per camera trekken wij een CAT5e en/of CAT6 netwerkkabel. Wij houden ons aan de CPRT norm en is er een brandrisico berekening op los gelaten. Hierdoor verloopt alles volgens de certificering.

Wel of geen montage van draadloze camera’s

Wij willen u een zo goed en eerlijk mogelijk advies geven op het gebied van installatie voor uw beveiligingscamera. Ons oprechte advies is dat wij een draadloze camerainstallatie afraden. Het is voor ons van belang dat wij kwaliteit leveren en u langdurig plezier van uw beveiligingscamera’s kunt hebben. Bij een draadloze installatie is dit niet het geval. Een draadloze camera kan eenvoudig verstoord worden door een inbreker, waardoor u dus alsnog geen beschikking heeft over een camerabeeld. Hierbij hebben we het dan nog niet gehad over de kortere levensduur van een draadloze installatie en de extreme belasting op uw bestaande WiFi-netwerk.

Offerte aanvragen
monteur beveiliging installatie
Soorten bewakingscamera's

Camerabewaking modellen

Verschillende soorten modellen bewakingcamera’s

Kiest u voor camerabewaking als inbraakpreventie, dan heeft u de keuze uit verschillende bewakingscamera’s.

We maken onderscheid tussen:

– mini camera
– dome camera

– bullet camera

– camera sets

– bestuurbare camera

Offerte aanvragen

De verschillende modellen camerabewaking en hun voor of nadelen

Welke bewakingscamera is de beste in uw situatie ? de keuze is reuze maar een miskoop is zo gedaan.

Wij helpen u graag met het kiezen van de beste bewakingscamera. Staat uw antwoord niet op deze pagina ? mail , bel of neem op een andere manier contact met ons op of nodig ons uit.

Mini camera

U wilt camerabewaking, maar niet te opvallend? Kies dan voor een mini camera. Doordat de camera zo klein is, is het gemakkelijk om onopvallend te filmen. Omdat een mini camera zo klein is wordt hij voornamelijk gebruikt bij mensen die ook binnenshuis een bewakingscamera willen. Doordat hij maar zo’n 15 mm is, heeft de camera geen nadelig effect op uw interieur. Ondanks dat de lens van de camera maar zo’n 1 mm is, geeft de beveiligingscamera een scherp beeld. Zwart-wit of kleur, waar u de voorkeur aan geeft. Ook is het mogelijk om de beelden op te nemen als u de camera aansluit op een recorder.

Dome camera

Bij een dome camera heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine, niet opvallende variant of een wat grotere variant. Een dome camera is een camera in een glazen bol, meestal geblindeerd glas. Doordat de camera in een bol zit, is van de de buitenkant niet te zien welke kant de camera op filmt en hoever hij is ingezoomd. Wilt u camerabewaking die dag en nacht zijn werk doet? Dome camera’s zijn verkrijgbaar met nachtzicht, zo hoeft u maar één bewakingscamera te kopen en heeft u dag en nacht scherp beeld.

Bullet camera

Wilt u met u camerabewaking inbrekers afschrikken? Kies dan voor een bullet camera. Deze camera is een stuk groter dan de mini en dome camera, maar heeft juist daardoor een preventieve werking. Zien inbrekers een bewakingscamera hangen? Dan denken ze wel twee keer na voordat ze naar binnen gaan en lopen ze liever een blok verder waar ze niet gezien worden. De camera is lang en het is duidelijk naar welke kant er gefilmd wordt. Ook bij deze camera heeft u de keus om voor één met nachtzicht te gaan, deze filmt tot wel 15 meter. Dit is uit te breiden met extra nachtzicht, hiermee filmt de camera tot wel 40 meter. U betaalt daar wel zo’n € 100 meer voor.

Camera sets

Heeft u een groot erf of wilt u aan alle kanten van uw huis camerabewaking laten plaatsen? Dan zijn camera sets de oplossing. U kiest een set die bij uw wensen past. 2, 8, 16 camera’s het kan allemaal. Hoe meer camera’s, hoe hoger de kosten, maar u profiteert dan wel van optimale camerabewaking. Wat krijgt u bij deze sets? Bewakingscamera’s, een recorder, kabels waarmee u de camera’s aansluit en de mogelijkheid om live mee te kijken op verschillende devices.

Bestuurbare camera

Wilt u een camera die zich niet op één punt richt, maar naar verschillende kanten filmt? Een bestuurbare camera biedt de oplossing. Hoe is deze camera bestuurbaar? Dit doet u gemakkelijk met een afstandsbediening. De camera stelt automatisch scherp en past zich aan aan het licht. De camera draait 360 graden en zoomt in tot zo’n 10 keer. Ook is het mogelijk om voorkeursposities in te stellen, om zo snel mogelijk te schakelen tussen de belangrijkste posities. Voor de beste camerabeveiliging kiest u dus voor een bestuurbare camera. Bestuurbare bewakingscamera’s worden steeds vaker particulier gebruikt.

PTZ dome camera
dome camera woning

Een draadloze of een bekabelde bewakingscamera ? wat moet u kiezen om de juiste keuze te maken.

Tegenwoordig heeft u bij camerabeveiliging te maken met de keuze tussen draadloos en analoog. Bij analoge camerabewaking wordt de camera aangesloten aan kabels. Liggen er al kabels waar de camera aangesloten kan worden? Kies dan voor analoog, omdat de camera’s dan aan het stroom zijn aangesloten en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de batterijen leeg zijn. Moeten de kabels eerst getrokken worden voordat er een camera op aangesloten kan worden? Kies dan voor de draadloze variant. Bij kabels trekken komt veel hak- en breekwerk kijken. Het nadeel van een draadloos camerasysteem is dat u de batterijen op tijd moet vervangen, zodat u er zeker van bent dat de camera het altijd doet. De draadloze variant is over het algemeen iets duurder omdat deze verbonden moet worden met internet. Maar als u geen kabels heeft liggen, kost het hak- en breekwerk inclusief een bekabelde camera u meer dan wanneer u in die situatie voor draadloze camerabewaking kiest.

Analytische software & bewakingscamera’s

De camera is de bron van je beeldmateriaal maar het is ook belangrijk wat je met deze beelden doet en kan doen. Ga je echt alle beelden zelf nakijken of kies je voor enkele technische snufjes die er bijvoorbeeld voor zorgen dat je een storing ontvangt wanneer een auto passeert en zelfs de nummerplaat opslaat samen met het uur? Hierbij enkele technische mogelijkheden van camera’s uitgerust met analytische software.

Gezichtsherkenning

Hier herkent de software het gezicht van een mens en zal met deze informatie extra stappen ondernemen. Dit kan gaan van het doorsturen van een storing maar ook het verhogen van de beeldkwaliteit, aanschakelen van verlichting of het gezicht volgen behoort tot de mogelijkheden.

Nummerplaatherkenning

Zijn er bepaalde personen en voertuigen niet gewenst of zijn er net slechts enkele voertuigen toegelaten op een terrein? Dan kan je kiezen voor nummerplaatherkenning. Het is zelfs mogelijk om deze informatie op te slaan samen met een datum en uur. Koppelen aan tijdsregistratie is hier mogelijk. Hier stopt het echter niet bij analytische camera’s.

Andere mogelijkheden

– herkennen van verdwenen of achtergelaten goederen;

– volgen van routes;

– beklimmen van hekwerk of omheiningen;

– bezoekers tellen en registeren;

advies beveiliging

VRIJBLIJVENDE OFFERTE & ADVIES OP LOCATIE

Camerabewaking specialist is gespecialiseerd in zowel camera- en inbraakbeveiliging als professionele WiFi-netwerken. Wij ontwikkelen en realiseren oplossingen op maat voor particulieren en bedrijven.

Wij komen graag bij u langs om persoonlijk deskundig advies te geven. Bent u geïnteresseerd in camerabeveiliging dan nemen wij diverse beveiligingscamera’s mee, zodat u deze in het echt kan zien. Ook tonen wij u dan LIVE de kwaliteit van onze camerabeelden. Bent u geïnteresseerd in inbraakbeveiliging dan nemen wij een werkend alarmsysteem mee, zodat u ook deze in het echt kan bekijken en testen. Mocht u interesse hebben in een professioneel WiFi-netwerk en zodoende overal in uw huis of bedrijf gegarandeerd een perfect WiFi-bereik wilt creëren, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Of het nou gaat om projecten met 1 camera/sensor/access point of tientallen camera’s/sensoren/access points, wij weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Of u nou opzoek bent naar een totaalinstallateur of een specialist op het gebied van intelligente beveiliging of professionele WiFi, wij helpen u graag verder!

Onze video verteld het verhaal

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze bedrijf presentatie video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te installeren.

Offerte aanvragen

Beste installatie voor een camerabeveiligingssysteem

Camerainstallatie.nl wil ervoor zorgen dat u over de beste installatie beschikt voor uw camerabeveiliging. Een bekabeld systeem is dan ook aan te raden. Deze waarborgt uw veiligheid zo goed mogelijk. Als u nog steeds liever een draadloze camerabeveiliging wilt, dan moet u zich wel realiseren dat deze alsnog een stroomaansluiting nodig heeft en dit is natuurlijk ook een kabel. Dus geheel draadloos zal het nooit zijn.

Neem contact op voor de installatie en montage van uw beveiligingscamera

Heeft u interesse in het laten monteren en installeren van een beveiligingscamera? Onze specialisten helpen u graag, eventueel op locatie, met passend advies. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze cameraspecialisten staan voor u klaar om elke vraag te beantwoorden op het gebied van camerainstallatie.
Telefonisch zijn wij bereikbaar via 036 – 5290007 of stuur ons een mail via info@camerabewakingispecialist.nl

Een bewakingscamera installeren op of in uw woning, bedrijf, loods, terrein of parkeerplaats. Wij plaatsen camera’s op alle mogelijke manieren en op alle mogelijk denkbare locaties.

Een bewakingscamera is te plaatsen in een paal of mast, maar ook op een muur, plafond. Door gebruik te maken van beugels is er eigenlijk altijd wel een positie te maken waar uw bewakingscamera geplaatst kan worden.

Camerapaal op maat laten maken ? ook dit doen wij gewoon in onze eigen werkplaats.

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Kentekens lezen met een bewakingscamera

Automatische Kentekenregistratie Camera

Automatische kentekenregistratie, ook wel ANPR (automatic numberplate recognition) genoemd is geheel anders dan normale kentekenregistratie. Bij kentekenregistratie wordt over het algemeen gesproken over een beveiligingscamera die scherp genoeg is om een kenteken te kunnen lezen.

Automatische kentekenregistratie is een aparte software module welke de kentekens in een database opslaat en ervoor zorgt dat kentekens eenvoudig kunnen worden opgezocht op bijvoorbeeld tijdstip of een gedeelte van de kentekenplaat.

Slagboom met kentekenherkenning kan ook erg nuttig zijn. Dat kan weer worden gekoppeld aan bijvoorbeeld een slagboom bij een parkeergarage als voorbeeld. Een kenteken kan vervolgens worden gewhite of blacklist. Zo wordt er voor gezorgd dat auto’s zonder een kaartje te kopen naar binnen kunnen rijden of juist de toegang wordt verboden.

camera poort in beeld
bewakingscamera voordeur
zicht op de auto
Camerabewaking app
bewegingsdetectie

Nooit meer onherkenbare personen op uw eigendom met een goede bewakingscamera

Dagelijks voorzien wij vele woningen van camerabewaking. Door de lage prijzen van scherpe Full-HD bewakingscamera’s (of hoger) is camerabewaking voor vrijwel ieder woonhuis interessant geworden. U kunt zelfs 3 tot 4 weken terug kijken & en eenvoudig uw eigendom(men) in zicht houden.

Hoge Kwaliteit Camerabeveiliging & Gebruiksvriendelijke software

Een camerasysteem hoeft helemaal niet duur te zijn. Bent u opzoek naar een betaalbaar camerasysteem van hoge kwaliteit? Bekijk dan onze professionele camera sets. Al voor een paar honderd euro beschikt u over een Full-HD Camerasysteem inclusief app om de beelden te kunnen bekijken.

Camerabewaking in en om uw huis zorgt ervoor dat u een goed en duidelijk overzicht krijgt over uw terrein. Daarnaast is de kans op inbraak of vandalisme aanzienlijk kleiner geworden. Criminelen kiezen vaker voor naastgelegen huizen zodra er wordt gezien dat uw huis al is voorzien van beveiliging ( Alarm,Camera,verlichting,goede sloten ).

Naast de preventieve werking is een camerasysteem vrijwel onmisbaar voor de vervolging van misdadigers. Zonder camerabeelden komt uw dossier bij de Politie op de stapel. Niets is vervelender dan beneden komen om er vervolgens achter te komen er spullen verdwenen zijn. De schade kan snel oplopen & daarnaast komen inbrekers vaak nog een tweede keer terug. Met een modern camerasysteem kunt u vrijwel iedere persoon haarscherp vastleggen op beeld. Zo heeft u altijd controle en inzicht in de situatie. Zo heeft u een veilig gevoel als u alleen thuis bent.

Genoeg rede om over te gaan tot echt goede beveiliging met een bewakingscamera systeem van de Camerabewaking Specialist en Camerainstallatie.nl

Camerabewaking in en om uw huis

Wilt u met een gerust hart van huis gaan, kies dan voor een professioneel camerasysteem van de Camerabewaking Specialist. Onze camerasystemen zijn uiterst betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld. Daarnaast zorgen we voor deskundige installatie van onze eigen monteurs welke keurig netjes werken om het camera systeem perfect te laten functioneren.

Zelf installeren van een camerabewaking systeem kan natuurlijk ook ! Alleen onze jaren lange ervaring, kennis en kunde en natuurlijk de juiste samenstelling zorgen vaak al voor een grote besparing op zowel kosten, en de kans op problemen, en een langere levensduur.

Camerabewaking Specialist installatie van een bewakignscamera

Voordelen beveiligingscamera’s van Camerabewaking specialist

Onze camerabewaking pakketten zijn veilig bij mogelijke sabotage, internet- en elektriciteitsstoringen. U krijgt van ons na de professionele installatie een systeem documentatie map waarin blijkt dat het camera systeem professioneel en volgens de laatste richtlijnen is gemonteerd.

Beelden live bekijken via app
Uit te breiden met extra componenten
Nachtzicht met infrarood tot 30 meter
Bedraad systeem
Eigen helpdesk
Opgeleide monteurs
VCA Certificering
CPR Certificering
20 Jaar ervaring
Eigen voorraad
Eigen Technische dienst

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd

Selma
Ontzettende goede camera’s uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een app op mijn telefoon

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd