Nooddeur verklikker systeem

Op een zorg locatie hebben is er een digitaal Nooddeur verklikker systeem geplaatst. Doormiddel van dit systeem kan er precies
gezien worden wanneer er een deur wordt geopend en waar. Als de deur op een bepaalde tijd geopend wordt gaat er een melding naar meerdere telefoons die de app ervan hebben. Ook gaat er een sirene af en kan je precies zien welke deur geopend is. Aan de hand van de camerabeelden kan je terug zoeken wie dit is geweest.

Door de melding op je telefoon kan je direct zien welke deur open en weer dicht zijn gegaan zodat je weet op welke camera je moet gaan kijken.
Dit was ook te koppelen aan een camerabewaking systeem en een sleutel beheer systeem. Zodat niet iedereen de deur kan openen alleen mensen met de sleutel.
Hierdoor gaat het zoeken naar de juiste camerabeelden een stuk sneller. Dat scheelt weer tijd die je weer in andere dingen kunt stoppen.

Wij installeren graag de camera bij uw woning of bedrijf zodat u diefstal kan voorkomen en de eventuele dief kan pakken.
Camerabewakingsspecialist heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het beveiligen van woningen en bedrijven, ook doen we dat heel betaalbaar.