Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Camerabewaking specialist Offerte

Voor zowel nieuwe als bestaande situaties hebben wij betaalbare professionele
camerabewaking
pakketten samengesteld. Camerabewaking installeren wij al sinds 1999
en met deze kennis en ervaring weten wij voor u de best passende bewakingscamera
pakketten
te installeren.

  Camerabewaking is maatwerk

  Wij komen dan ook graag langs om de situatie te bekijken. Aan de hand van een locatie bezichtiging maken wij vrijblijvend een cameraplan en een investering overzicht. Wij garanderen altijd de scherpste prijs voor de beste materialen.

  Omdat wij als bedrijf graag garantie geven en achter onze producten staan leveren wij enkel A merk materialen. Wij verkopen geen goedkope producten van lage kwaliteit, en ook geen bekabeling zonder keurmerk.

  Al onze producten zijn eerlijk, stabiel, en van hoge kwaliteit op die manier garanderen wij de best haalbare kwaliteit voor uw camerabewaking wensen.

  Wij zijn van mening dat u meer heeft aan een camerabewaking systeem waar u achteraf iets aan heeft dan een die zeer voordelig was maar achteraf geen goed bewijs kan leveren. Een beveiliging systeem moet goed en betrouwbaar zijn, dat is waar alles om draait.

  Wij blijven het zeggen, beveiliging is een serieuze zaak Brood koopt u bij de bakker, vis bij de visboer en beveiliging bij de vakman.

  Iedere situatie en locatie is anders

  Door dat iedere situatie en of locatie anders is is en blijft beveiliging maatwerk. Onze offertes geven een duidelijk beeld wat er nodig is en wat de kosten zijn voor uw camerabewaking wensen. Een helder en duidelijk cameraplan, een kosten overzicht en een materiaal lijst met daarin wat we gaan gebruiken. Onze offertes voldoen volledig aan de verwachting en geeft een eerlijk prijs en kwaliteit verhouding van het camerabewaking systeem naar uw keuze. Bij het opmaken van de offerte voor uw camera of alarm systeem houden wij rekening met uw wensen maar zeker ook wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kennen
  de producten door en door, en onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek.

  App uitleg

  Camerabewaking offerte aanvragen

  U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen het aanvragen van een camerabewaking offerte is dan vaak de eerste stap. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Wij maken dan ook graag een camerabewaking offerte voor u op maat, door bij u langs te komen op locatie.
  Laat uw camerabewaking installeren door de professionals. gal

  Pakketen

  Opgeleide monteurs

  Eigen helpdesk

  VCA Certificering

  CPR Certificering

  Inclusief complete beveiliging Installatie

  Kiest u voor een camerabewaking systeem wat wij bij u mogen komen installeren ? dan nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren bij u op locatie. Onze camerainstallatie monteur is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent.

  De Camerainstallatie monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele bewakingscamera set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken zodat u er niks van zal zien.

  Offerte aanvragen

  Handige bewakingscamera apps & Software

  Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken, zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 2000 GB maar is deze ook te koppelen aan b.v. een cloud service. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent videosysteem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kan u zelf makkelijk de beelden live bekijken of terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kunt bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  App uitleg
  monteur beveiliging installatie

  Hoe werken wij de kabels netjes weg?

  Het geheim van de smit, want het moeilijkste van ons werk is het trekken van de kabels en precies op een manier dat u er niks van zal zien. Al meer dan 20 jaar installeren wij bewakingcamera’s bij zowel bedrijven als particulieren en wij weten de meeste creatieve manieren te vinden om een kabel te trekken zonder dat u dit zal zien.

  Echte kwaliteit, en vakmanschap dat is wat wij u bieden, wij gaan dan ook enkel voor kwaliteit.

  Offerte aanvragen

  Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

  Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

  70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

  Recente Camera

  bewaking Projecten

  Recensies

  Patrick
  Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

  Ellen
  Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

  Sapna
  Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd

  Recente projecten

  Selma
  Ontzettende goede camera’s uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een app op mijn telefoon

  Patrick
  Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

  Ellen
  Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

  Sapna
  Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd