Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Over ons

Onderdeel van Camerainstallatie.nl lands bekendste camerainstallatie
bedrijf sinds 1999.

Al 20 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen aan onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt het dat we de opdrachten vaak gegund krijgen.

Door iedere dag onze kennis te verruimen met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties om zo actief en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen welke continu gaande zijn.

Als onderneming willen wij bij onze klanten niet alleen goed advies geven en uiteindelijk een mooie installatie opleveren, maar zeker ook juist ondersteunen bij alle service verzoeken. Al onze installaties voeren wij zelf uit, sterker nog: onze onderneming is er zo op ingericht dat wij alle randwerkzaamheden ook in eigen beheer kunnen uitvoeren.

Offerte aanvragen

Onze video verteld het verhaal

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze bedrijf presentatie video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te installeren.

Offerte aanvragen
planning bewaking

Camerabewaking kopen, huren of op afbetaling per maand

Als onderneming snappen wij het best als het soms even financieel niet lukt, daarin denken wij graag met u mee. Zo hebben wij diverse mogelijkheden voor wat betreft een stuk financiering, om bijvoorbeeld het camerabeveiliging- of het alarmsysteem af te betalen per maand in een korte of langere tijd. Zowel zakelijk als particulier hebben wij diverse mogelijkheden, ook als u het even krap heeft kan camerabewaking een belangrijk onderdeel van uw leefomgeving zijn. Deze veiligheidsmaatregelen – zoals een camerabewakingssysteem of een alarmsysteem – kunnen wij dan samen met u in een financiering op afbetaling gieten. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden tot afbetaling van uw alarm of camerabewaking systeem te bespreken met een van onze beveiligingsspecialisten.

Offerte aanvragen

Creatieve beveiligingsoplossingen zoeken en vinden

Het is in ons vak zaak alles te weten van de technische mogelijkheden zijn welke CCTV te bieden heeft. Net zo belangrijk is het luisteren naar de klant: wat zijn uw wensen en opties. Het komt vaak genoeg voor dat een reguliere oplossing niet gepast is. Stel dat een camera totaal niet zou passen bij uw gebouw, bijvoorbeeld een monumentaal pand waarin de camera zou afdoen aan de uitstraling van het gebouw. Hiervoor verzorgen wij altijd voor een creatieve oplossing, bijvoorbeeld door de camera te verwerken in een dakgoot of zelfs in een vogelhuisje of een lamp, of een bepaalde kleuraanpassing.

Offerte aanvragen
monteur beveiliging installatie
advies beveiliging

Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken

Waarom nemen wij de moeite om bij u op locatie uw wensen te bekijken? Persoonlijk klantcontact en de situatie leren begrijpen is heel belangrijk voor ons. Een beveiligingssysteem is immers iets heel persoonlijks en iedereen heeft andere wensen. CameraInstallatie.nl neemt dan ook graag de tijd voor haar klanten. Voordat wij bij u komen installeren komen wij dan ook graag vrijblijvend langs om kennis met u te maken en de situatie te leren begrijpen. Zo kunnen we u ook de verschillende modellen bewakingscamera’s laten zien en u de techniek laten begrijpen. Een camerabewakingssysteem kan een goede aanvulling zijn op uw huidige beveiligingssysteem. Dit bezoek is geheel kosteloos en een extra service welke wij als camerainstallatie bedrijf aan u aanbieden. U maakt gelijk kennis met uw eigen accountmanager, de persoon waar u in de toekomst met al uw vragen of problemen terecht kunt.

Offerte aanvragen

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd