Loading...
Projecten2021-01-25T11:41:02+00:00

Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Camerabewaking projecten

Al 20 jaar leveren en installeren wij camerabewaking systemen aan onze klanten. Niet alleen onze kennis en ervaring maken het dat wij als specialist binnen Nederland een van de grootste zijn, maar zeker ook onze gedrevenheid maakt het dat we de opdrachten vaak gegund krijgen. Door iedere dag onze kennis te verruimen met het gehele team weten wij ook altijd met de meest creatieve oplossingen voor de dag te komen. Zo zijn onze adviseurs ook regelmatig als hulp aanwezig tijdens installaties om zo actief en op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen welke continu gaande zijn. Ook toe aan echt goede camerabewaking ? en wenst u dit te laten installeren door een camerainstallatie specialist ? Dan komen wijgraag bij u langs om uw wensen te bespreken en in kaart te brengen.

Offerte aanvragen

Opzoek naar camerabewaking ?

Heeft u ook de behoefte aan camera’s maar geen idee waar te beginnen ? nodig ons gerust uit en wij kijken samen met u naar de samenstelling en mogelijkheden.

Wij maken deel uit van de CameraInstallatie.nl groep, welke ons recent heeft overgenomen. De gebundelde krachten van onze helpdesk, kennis, ervaring, monteurs en adviseurs maken het dat wij zowel kleine als zeer grote projecten kunnen installeren. Echt goed advies, echt goede camerainstallatie monteurs. Nodig ons uit voor een gesprek of laat ons een offerte maken dan weet u precies waar u aan toe bent.

Echt goede camerabewaking koopt u niet bij de bakker, daar huurt u de camerabewaking specialist voor in !

Offerte aanvragen
bewegingsdetectie
 • Terrein bewaking

  Diefstal op (bedrijven)terreinen vindt dagelijks plaats. U heeft er wagens staan, machines of zelfs goederen. Dieven zijn vaak uit op brandstof of bijvoorbeeld koper. Bewaak daarom uw terrein met een slim camerasysteem. Dieven slaan goed beveiligde terreinen over omdat de pakkans groter is. Mocht er toch iets gebeuren dan heeft u altijd bewijsmateriaal achter de hand omdat het camerasysteem de beelden heeft opgeslagen.

 • Parkeerplaats beveiliging

  Parkeerplaatsen zijn een geschikte plaats voor dieven om toe te slaan. Zorg er daarom voor dat uw parkeerplaats of parkeergarage goed beveiligd is. Camera’s op een parkeerplaats hebben een preventieve werking. Ze schrikken dieven en andere kwaadwillende af. Wanneer er een camera hangt op uw parkeerplaats wordt de pakkans namelijk groter. Inbrekers houden het dan al snel voor gezien. De camera’s beschermen niet alleen geparkeerde auto’s maar ook uw medewerkers. Zij zullen zich veiliger voelen, zeker in de avonduren.

 • Kenteken camera

  Een slim camerasysteem registreert alle binnenkomende en uitgaande voertuigen. Hiermee laat u alleen goedgekeurde kentekens op uw (parkeer)terrein komen. U kunt met dit systeem onderscheid maken tussen vaste medewerkers en leveranciers. Bezoekers meldt u vooraf aan zodat ze bij aankomst meteen het terrein op kunnen rijden door automatisch opengaande slagbomen.

 • Winkel beveiliging

  Winkeldiefstal is de grootste kostenpost voor winkeliers. Door het plaatsen van een beveiligingscamera in uw winkel ontmoedigt u dieven. De camera heeft een preventieve werking als u deze op goed zichtbare plekken ophangt. En mocht er toch een brutale dief tussen zitten: dan heeft u meteen bewijsmateriaal. De dader is dan sneller op te sporen en aan te houden.

 • Camerabewaking VVE

  Camera’s inzetten binnen uw VVE ? er zijn vele mogelijkheden maar ook regels. Wij vertellen u er graag meer over want er is meer mogelijk dan u denkt voor minder geld dan u verwacht. VVE en camerabewaking ? de specialisten van camerabewakingspecialist helpen u graag op weg.

 • Bouwplaats beveiliging

  Diefstal of vernieling op bouwterreinen vindt dagelijks plaats. Dit zorgt er vaak voor dat de bouw stil komt te liggen en vertraging op loopt. De opleverdatum wordt niet gehaald en dat kost u geld. Bewaak het bouwterrein daarom met een slim camerasysteem. Dieven slaan goed beveiligde terreinen met een grotere pakkans liever over. En mocht er toch iets gebeuren dan heeft u altijd bewijsmateriaal achter de hand omdat het camerasysteem de beelden heeft opgeslagen.

Offerte aanvragen

Recensies

Selma
Ontzettende goede camera’s uitstekende kwaliteit. Erg tof dat het kan worden aangesloten aan mijn TV en telefoon, zodat ik de camera beelden kan bekijken via een app op mijn telefoon

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd

Ga naar de bovenkant