Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Bewakingscamera installatie Specialist

Onze passie voor techniek en kennis welke ontwikkelt is in de afgelopen 20 jaar maken het dat wij onszelf CameraInstallatie specialisten mogen noemen. Of het nu gaat om een woning, onderneming, landgoed of een bedrijventerrein; uw camerabewakingssysteem zal bij ons als installatiepartner in vertrouwde handen zijn.

Al onze camerabewaking installaties worden geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Op deze manier garanderen wij u de beste kwaliteit en kunnen wij u ook optimale ondersteuning bieden. Mede door het gebruik van enkel en alleen A merk materialen is het dat de tevredenheid bij onze klanten zeer groot is

Offerte aanvragen

Camerabewaking specialist is al sinds 1999 actief in Nederland, België en Duitsland

Camerabewaking pakketten

U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Laat uw camerabewaking installeren door de professionals van Camerainstallatie.nl! Bij Camerainstallatie hebben wij diverse pakketten voor uw bewakingscamera’s die perfect bij uw behoefte aansluiten. Nieuwsgierig over welke pakketten wij hebben?

Camerabewaking pakketten incl montage door onze camera monteurs

Compleet pakket met
1 Bewakingscamer
a

Ultra HD, Super HD, Full HD en HD
Incl. installatie & montage
Live bekijken
Apps voor iOS of Android

Vanaf 899,-

Bekijk alle pakketten

Compleet pakket met
2 Bewakingscamera’s

Ultra HD, Super HD, Full HD en HD
Incl. installatie & montage
Live bekijken
Apps voor iOS of Android

Vanaf 1189,-

Bekijk alle pakketten

Compleet pakket met
3 Bewakingscamera’s

Ultra HD, Super HD, Full HD en HD
Incl. installatie & montage
Live bekijken
Apps voor iOS of Android

Vanaf 1489,-

Bekijk alle pakketten

Compleet pakket met
4 Bewakingscamera’s

Ultra HD, Super HD, Full HD en HD
Incl. installatie & montage
Live bekijken
Apps voor iOS of Android

Vanaf 1749,-

Bekijk alle pakketten
Installatie van camerabewaking software

UW eigen adviseur, een eigen vaste contact persoon, helpdesk, en een professionele binnendienst. Onze professionele organisatie bestaat uit 34 medewerkers en ze staan klaar om u te ondersteunen.

Onze planning, de voorraad, de bussen en de monteurs worden aangestuurd met software welke vanuit kantoor centraal worden geregisseerd. Wij installeren alles goed doordacht en met een achterliggend plan.

Onze video verteld het verhaal

Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

In onze bedrijf presentatie video ziet u precies hoe wij werken en welke stappen wij doorlopen om een camerabewaking systeem bij u te installeren.

Offerte aanvragen

Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

Recente Camera

bewaking Projecten

bewakingscamera aan muur installatie

Complete pakketten van de camera installateur

Complete camerabewaking pakketten bestaan uit een volledig camerasysteem + installatie door een professional. Complete pakketten zijn goed uitgeruste pakketten waarbij je op voorhand de prijs weet én welke onderdelen inbegrepen zijn. Bij de installatie van een compleet camerabewaking systeem kom een installateur tussen. Hij installeert de camera’s, plaatst de kabels, adapters, de recorder, beugels, pictogram, installeert de software en sluit alles aan op de voeding. Naast een perfecte installatie ontvang je een uitgebreide uitleg van de werking van het systeem en hoe je de software moet gebruiken.

Welke pakketten bestaan er?

– HD IP Bewakingscamera Pakketten mét installatie

– HD-SDI Bewakingscamera Pakketten mét installatie

– Analoge Bewakingscamera Pakketten mét installatie

Installatie bewakingscamera’s op maat

Bij de volledige installatie door ons op maat geïnstalleerd wordt eerst goed gekeken naar de wens en de samenstelling. Wat moeten wij precies beveiligen, wat past daar het beste bij en hoe gaan we dit op de beste manier doen. Er wordt een schema opgemaakt, dat volledig voldoet aan de huidige wetgeving, en dat weergeeft welke soort bewakingscamera of technologie het best kan gebruikt worden.

Wij raden aan niet zelf te gaan knutselen en proberen, wij zien vaker dat klanten dit proberen maar achteraf met grote gaten, beschadigde kabels of lelijk uitziende kabel routes zitten.

Camerabewaking koopt u bij de vakman !

monteur van bewakingscamera
TIPS voor het kopen of installeren van een bewakingscamera

Het op de juiste manier plaatsen van camera’s voor camerabewaking brengt niet alleen minder werk en onkosten met zich mee, het helpt ook bij de opsporing van indringers. Het is natuurlijk de bedoeling om met zo min mogelijk camera’s een zo goed mogelijk overzicht te krijgen. Het doel is om de dader, of daders goed in beeld te krijgen voor identificatie, maar ook wat zij doen, hoe ze binnen gekomen zijn en hoe ze weer vertrekken.

Het is van belang dat je vooraf in kaart brengt welke objecten je wilt bewaken en welke toegangswegen hier naar zijn, daarnaast moet het ook mogelijk zijn de kabels op een veilige manier weg te werken. Een camera bij de voordeur is erg handig, maar als de kabel door een kabelgoot over de buitenmuur loopt is deze binnen enkele seconden onklaar gemaakt.

Daarnaast adviseren we vaak camera’s buiten altijd zo te plaatsen dat de ene camera de andere filmt. Camera’s hangen bij voorkeur op een hoogte die niet zonder hulpmiddelen (bijvoorbeeld een trap of container) te bereiken is. Daarnaast is het natuurlijk handig om er voor te zorgen dat deze hulpmiddelen niet voor handen zijn.

Gebruik informatie stickers / Hier filmen wij / Camerabewaking

De kracht van camerabewaking is dat het vaak preventief zijn werk doet. Het is dus van belang dat goed zichtbaar is dat je gebruik maakt van camerabewaking. Daarnaast kan een informatie sticker helpen bij je verdediging in bijvoorbeeld de rechtzaal. Privacy telt zwaar, maar als een dader van te voren wist dat er videobewaking aanwezig was, sta je er een stuk beter voor.

sticker camerabewaking
Plaats camera’s bij voorkeur in een hoek van de ruimte

Elke camera heeft een bepaalde kijkhoek, alles buiten die kijkhoek is de dode hoek. Camera’s in de hoek van een ruimte zijn lastig via de dode hoek te bereiken. Tip: Hang camera’s niet boven een raam of deur waardoor de inbreker/overvaller deze relatief makkelijk en ongezien onklaar kan maken.

Plaats beveiligingscamera’s niet te hoog

Een te hoog geplaatste bewakingscamera die dichtbij het object hangt, filmt teveel van boven. Goed om te zien of er iemand loopt, maar zinloos om te zien wie er loopt. Als camera’s alleen hoog kunnen hangen is het raadzaam om enige afstand van het object te nemen, of om de camera bijvoorbeeld aan een muur te hangen.

Plaats tenminste bij elke buitendeur één camera

Hoewel inbrekers/overvallers vaak via een klein raam naar binnen komen, vertrekken zij doorgaans gewoon via de voor- of achterdeur. Het meest ideale is om deuren vanuit 2 richtingen te filmen:

– Als de inbreker/overvaller vanuit het pand komt en naar buiten gaat

– Als de inbreker/overvaller toch via de deur naar binnen komt

Camera’s bij de deur hangen er niet om te zien wat iemand daar doet, deze zijn hoofdzakelijk voor identificatie. Wie komt er binnen en wie gaat er weg. Bij winkels adviseren we altijd zoveel mogelijk op het gezicht te richten bij de voordeur omdat daar vaak geen andere ingang is. Mocht er wel een andere ingang zijn, bijvoorbeeld een personeelsingang, dan is een camera daar ook aan te raden.

Het is zeker niet noodzakelijk voor elk te filmen object 1 camera te hebben. Indien je de camera’s op de juiste plaats hangt kun je meerdere objecten met één camera filmen. Camera’s met een hoge resolutie en een grote kijkhoek, bijvoorbeeld IP camera’s zijn prima in staat om bijvoorbeeld de ingang en de kassa tegelijk te filmen.

woning veilig maken
zwarte dome camera

Recensies

Patrick
Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

Ellen
Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

Sapna
Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd