Professionele installatie

Bekabelde systemen en daardoor niet hackbaar

Gecertificeerde HD camera’s

Eenvoudige bediening via de app

Advies op locatie
Offerte aanvragen
Telefonisch advies

Telefoon advies

  Incl.Installatie

  Met de keuze voor het HD bewakingscamera systeem nemen wij alle zorg uit handen door de set volledig te monteren en installeren. De installatiemonteur is een echte vakman die zijn beroep met volle passie uitoefent. De monteur zal voor de best mogelijke kabel route zorgen en zal de gehele HD bewakingscamera set afwerken. Wij doen er alles aan om de kabels volledig weg te werken. Nadat de installatie is verzorgd zullen wij alles netjes opruimen en een uitleg verzorgen over de werking en mogelijkheden van uw camerabewakingssysteem.

  Offerte aanvragen

  Handige apps & Software

  Onze camerabewaking pakketten zijn uitgerust met de nieuwste technieken, zo is de opname recorder volledig digitaal en voorzien van een harddisk van minimaal 2000 GB maar is deze ook te koppelen aan b.v. een cloud service. Standaard is ons systeem al voorzien van slimme motion detectie en IVS (intelligent videosysteem). Via onze meegeleverde software voor de computer, en de APP voor op de telefoon en tablet kan u zelf makkelijk de beelden live bekijken of terugkijken en daarna de beelden opslaan. Er bestaan ook extra mogelijkheden die u kunt bijbestellen zoals kenteken herkenning en gezichtsherkenning. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

  Offerte aanvragen
  App uitleg
  monteur beveiliging installatie

  Hoe werken wij de kabels netjes weg?

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut condimentum blandit justo vitae maximus. Donec dignissim, enim nec sollicitudin ullamcorper, lacus nisi ultricies quam, at varius risus felis placerat urna. Nullam molestie eleifend metus, ut maximus magna mollis dignissim. Proin sed pretium turpis. Mauris scelerisque pretium libero, at varius tortor maximus at. Etiam et turpis sed risus feugiat fringilla. Aenean sit amet purus fringilla, pulvinar eros sed, blandit diam. Integer commodo venenatis metus quis viverra. Sed ac pulvinar mi. Sed rutrum ac ligula ac rhoncus. .

  Offerte aanvragen

  Onze video

  Een bewakingscamera kopen, hoe herken je een goed camerasysteem? Wij krijgen veel vragen over ons bedrijf, hoe doen wij ons werk en wat houd ons werk precies in. Via deze video ziet u precies wat wij doen, en hoe wij dit doen.

  Offerte aanvragen

  Iedere situatie en locatie is anders

  Door dat iedere situatie en of locatie anders is is en blijft beveiliging maatwerk. Onze offertes geven een duidelijk beeld wat er nodig is en wat de kosten zijn voor uw camerabewaking wensen. Een helder en duidelijk cameraplan, een kosten overzicht en een materiaal lijst met daarin wat we gaan gebruiken. Onze offertes voldoen volledig aan de verwachting en geeft een eerlijk prijs en kwaliteit verhouding van het camerabewaking systeem naar uw keuze. Bij het opmaken van de offerte voor uw camera of alarm systeem houden wij rekening met uw wensen maar zeker ook wat de mogelijkheden zijn. Onze specialisten kennen
  de producten door en door, en onze ervaring en passie voor het vak maken ons uniek.

  App uitleg

  Camerabewaking offerte aanvragen

  U kunt voor uw woning of onderneming ervoor kiezen om camerabewaking te plaatsen het aanvragen van een camerabewaking offerte is dan vaak de eerste stap. Camerabewaking is er om situaties te signaleren, achterhalen en achteraf te kunnen bewijzen. Door het plaatsen van camerabewaking kunt u ervoor zorgen dat criminelen worden afgeschrikt waardoor eventuele inbraken en/of vandalisme voorkomen kunnen worden, met het gebruik van camerabewaking kunt u altijd met een gerust hart uw woning of bedrijf verlaten. Wij maken dan ook graag een camerabewaking offerte voor u op maat, door bij u langs te komen op locatie.
  Laat uw camerabewaking installeren door de professionals. gal

  Pakketen

  2. Beste Kwaliteit

  Opgeleide monteurs

  Eigen helpdesk

  VCA Certificering

  CPR Certificering

  Eigen monteurs, helpdesk, voorraad en werkplaats.

  Altijd incl professionele installatie en dat al sinds 1999

  70.000+ geïnstalleerde camera’s in de afgelopen

  Recente Camera

  bewaking Projecten

  Recensies

  Patrick
  Al enige jaren klant bij camera installatie. In het huidige huis hebben ze eerst een alarmsysteem geïnstalleerd, naar grote tevredenheid ook cameras in en aan de goot

  Ellen
  Super tevreden met m’n hamerinstallatie!!! Dit geeft mij persoonlijk een veilig gevoel! Geweldige installatie voor een goede prijs en prima after sales!!!

  Sapna
  Tevreden met onze camera’s geïnstalleerd door dit vakkundige bedrijf! Geheel volgens afspraak ook een alarmsysteem geïnstalleerd. Veilig gevoel in deze tijd